Bestellings- en leveringsprocedure van onze filter-webshop

Bestelling

Bestellingen gedaan via de website van Begetube aanvaarden steeds onze algemene verkoopsvoorwaarden. Begetube heeft het recht om onnauwkeurige of onvolledige bestelformulieren niet te aanvaarden. Bestellingen worden alleen geleverd in België. Voor grotere bestellingen is het aangeraden om telefonisch contact op te nemen.

Transportkosten

Alle leveringen binnen België, worden gratis verzonden via Taxipost.

Prijzen

Al onze prijzen vermeld op de website, zijn prijzen particulier en 21% BTW inbegrepen.
De geldige prijzen van een bestelling zijn de gepubliceerde prijzen op dat moment. Begetube heeft het recht om eventuele typfouten te corrigeren.

Betaling

Je ontvangt van ons via e-mail nog een orderbevestiging met verdere instructies voor de betaling. Je bestelling wordt pas verzonden als wij de betaling ontvangen hebben.De betaling gebeurt via een overschrijving op onze rekening BE28 7350 0817 0620

Factuur

Aan de hand van de door u verstrekte gegevens op uw bestelling wordt er een factuur opgemaakt.

Levering

Wij leveren binnen de 7 dagen vanaf het verschuldigde bedrag op onze rekening werd gestort. Indien wij door overmacht, of door niet tijdig leveren van onze leverancier niet in staat zijn tijdig te leveren, zal Begetube niet aansprakelijk kunnen worden gesteld en zal geen schadevergoeding kunnen worden geëist.

Garantie

Alle zichtbare gebreken moeten onmiddellijk bij levering worden gemeld, nadien kunnen wij de klacht niet meer als geldig aanvaarden.