Ventilatie-units

Iedereen heeft baat bij een goede ventilatie-unit. De installateur die veel belang hecht aan de eenvoudige montage van de materialen, maar ook de eindgebruiker voor wie het lage verbruik en de eenvoud in bediening prioritair zijn. Wij kunnen woningen met een berekend nominaal luchtdebiet tot 600m³/h voorzien van een geschikt ventilatietoestel.

BEGETUBE BT3.5F
Compacte en uiterst stille ventilatie-unit met warmterecuperatie

BEGETUBE BT3.5F Compacte en uiterst stille ventilatie-unitHet BT3.5F ventilatietoestel staat garant voor een uiterst stille werking door het toepassen van het massa-veer-massa principe. Dit heeft ongetwijfeld een positief effect op het totale geluidsniveau van uw ventilatie-installatie. Bekijk de productfiche (PDF)

Download de technische fiche

PROFI-AIR SMARTTOUCH 450
innovatieve ventilatie-unit met warmterecuperatie

PROFI-AIR SMARTTOUCH 450 – innovatieve ventilatie-unit

De Smarttouch 450 ventilatie-unit is een intelligente unit die standaard voorzien is van een geïntegreerd touchscreen met talrijke bedieningsmogelijkheden. Het toestel is uitgerust met een ingebouwde tijdsregistratie en beschikt over 10 verschillende programmablokken die door een eenvoudige druk op het ingebouwde touchscreen of via uw smartphone of tablet-PC volledig volgens uw wensen kunnen worden ingesteld.

Download de technische fiche

BEGETUBE 600
Ventilatie-unit met warmterecuperatie

BEGETUBE 600 - Ventilatie-unitDe Begetube 600 is een zeer degelijke ventilatie-unit die kan worden ingezet in (grotere) woningen met een nominaal ventilatiedebiet tot 600m³/h. Constructief is de unit opgebouwd uit 2 gelijkstroomventilatoren en een aluminium tegenstroomwarmtewisselaar die garant staat voor een optimale warmteoverdracht tussen de in- en de uitgaande luchtstromen. De omkasting van de unit bestaat uit sandwichpanelen (massa/veer/massa) die zorgen voor een aanzienlijke geluidsreductie. In de praktijk wordt deze unit ingezet in installaties tot 550m3/h (+/- 90% van het max. debiet).

Download de technische fiche

Kijk voor meer informatie op www.epbd.be.